Home Områder Lower Manhattan City Hall Subway Station

City Hall Subway Station

0
City Hall Subway Station
City Hall Subway Station

I 1904 kørte den første subway-tur fra City Hall Subway Station. De elegante lysekroner, blyindfattede ovenlys og yndefulde kurver mødte de rejsende. Stationen blev oprindeligt designet af de legendariske arkitekter Heins & LaFarge.

Desværre blev stationen lukket i 1945, og har siden været lukket for offentligheden. Derfor står stationen stadig som en hemmelig og aflukket tidskapsel, som kun bliver vist frem ved specielfremvisninger af MTA.

Men vidste du, at du faktisk har mulighed for at få et glimt af stationen?

Du kan nemlig få et glimt af den smukke og hemmelige City Hall Subway Station. Du skal en tur med subwayen linie 6 mod Brooklyn. Toget vender nemlig langsomt gennem den gamle station og det giver dig et glimt af stemningen, med de smukke blyindfattede ovenlysvinduer og elegante lysekroner.

Læs også: Brooklyn Bridge

Du kan også tilmelde dig MTA “Transit Museum member”, og blive inviteret med på en af de ca. 3 årlige fremvisninger, unikt kun for medlemmer. Eller tilmeld dig deres nyhedsbrev, hvor der løbende vil være åbent for adgang til billetter til guidede ture. Normalvis foregår disse ture hvert år i april, august og december-måned

Vil du læse mere om MTA Museum kan du gøre det her på deres officielle hjemmeside her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here