Home Kalender December i New York New York Juletræer 2022

New York Juletræer 2022

0
New York Juletræer 2022
Juletræstænding i New York. Her i Bryant Park Winter Village.

Når Thanksgiving og Thanksgiving Day Parade er vel overstået i slutningen af november, så står den for alvor på juletid i New York. For at du får skruet ekstra op for julestemningen, så har vi naturligvis samlet en komplet liste over alle juletræstændingerne i New York. For hvilken bedre måde at komme i stemning, end at se byens mange smukke juletræer?

Mest kendt er nok det majestætiske Rockefeller Christmas Tree som i år tændes den 30. november 2022 kl. 19:00. Træet finder du ved Rockefeller Center og det står tændt året ud og første uge i januar.

Hele Manhattan fyldes med julestemning og butikkerne kæmper om opmærksomheden, med deres imponerende udstillinger i butiksruderne. Du må heller ikke gå glip af de charmerende julemarkeder i New York, hvor en varm chokolade er på sin plads, når vinterkulden sætter ind. Er du til et klassisk juleshow, så gå ikke glip af Rockettes Christmas Spetacular.

Kan du ikke få nok af juletræer, så er New York garant for de flotteste af slagsen, så derfor har vi samlet dem alle på denne liste;

Origami Holiday Tree på museet American Museum of Natural History
New York Stock Exchange Christmas Tree Lighting på Børsen i New York
Central Park Tree Lighting i Central Park
Winter’s Eve at Lincoln Square Tree Lighting
Bank of America Winter Village i Bryant Park Tree Lighting
Rockefeller Christmas Tree ved Rockefeller Center
Washington Square Park Christmas Tree
Astoria Park Christmas Tree
Q. Harlem Piers Park Christmas Tree
Queens Botanical Garden Christmas Tree