Home Områder Midtown Thanksgiving Day Parade 2022

Thanksgiving Day Parade 2022

0
Thanksgiving Day Parade 2022
thanksgiving parade New York Macys

Besøger du New York i slutningen af november måned, må du ikke gå glip af den fantastiske Thanksgiving Day Parade, der altid ligger på den fjerde torsdag i november måned hvert år. Paraden starter ved 77th Street og Central Park West . Derefter fortsætter hele paraden ned til Columbus Circle og videre på Central Park South og drejer ved slutningen af 6th Ave., derfra videre ad 59th street og passage 42nd street og ned til slutdestinationen af 34th Street til stormagasinet Macy’s ved Herald Square.

Læs også: Macy’s Harald Square – Verdens største stormagasin.

I år sker hele herligheden torsdag den 24. november 2022, fra kl. 09:00 til 12:00. Paraden er en traditionsrig oplevelse, der afholdes nu for 94. gang, og har eksisteret siden 1924! Millioner af amerikanere følger paraden direkte på tv’et, ligesom tusindvis følger med i New Yorks gader.

I paraden vil du kunne se de mange enorme ballonfigurer, marcherende bands, samt hundredvis af udklædte mennesker og ikke mindst julemanden som starter julen op i New York. Husk at møde tidligt op, da tusindvis af mennesker samles for at se den berømte parade.

Du kan finde mere information om Thanksgiving Day paraden her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here