Home Seværdigheder Gratis Oplevelser 4th of July i New York

4th of July i New York

0
4th of July i New York
Nytår I New York Manhattan

Besøger du New York den 4. juli, så venter dig et af verdens største fyrværkerishows som afholdes af stormagasinet Macy’s.

Macy’s 4th of July Fireworks Spectacular

Hvert år fejres den 4. juli (Uafhængingsdagen i USA) i New York med et kæmpe fantastisk fyrværkerishow, afholdt af det velkendte stormagasin Macy’s.

Fyrværkerishowet den 4. juli 2021 er det 45. årlige show som er afholdt. Hele showet belyser New Yorks smykke skyline med bombetter og effekter i alverdens farver og effekter. Fyrværkeriet i New York er samtidigt landets største fest for uafhængighedsdagen med mere end 75.000 bomber, som afskydes denne ene aften!

Hele showet sendes live i TV’et og ledsages altid af de mest berømte musikere. I de forgangne år har været med optrædener fra f.eks. Kelly Clarkson og Ricky Martin. Vi har stadig til gode at få annonceret hvem som optræder til Macy’s 4th of July Fireworks Spectacular 2021, da artisterne endnu ikke er blevet annonceret af Macy’s, så hold øje med deres hjemmeside hvor det offentliggøres, når vi nærmer os showet i July.

Hvor er fyrværkerishowet den 4. juli 2021?


Placeringen af showet rykker rundt, og vi kender endnu ikke planerne for ​​fyrværkeriet den 4. juli 2021. Pga. COVID-19 kan der være ændringer i programmet, som vi så det i 2020, hvor showet blev opskudt over en hel uge op til og på den 4. juli, på et tilfældigt rundt i de forskellige bydele i New York, for at undgå større forsamlinger.

Hvornår starter 4. juli fyrværkeri?

Fyrværkerishowet starter typisk lokaltid omkring kl. 21.30, men hold dig opdateret når programmet for 2021-showet offentliggøres.

Hvor lang er fyrværkeriet den 4. juli i NYC?

Selve afskydningen af fyrværkerishowet med de 75.000 bombetter, varer typisk i cirka 30 minutter og er slut ca. kl. 22.00.

Hvor er de bedste steder at se fyrværkeri 4. juli i NYC?

De bedste områder og placeringer for at se showet, afhænger af hvor fyrværkeriet bliver afskudt. Hvis de som i 2020 afskydes fra Brooklyn Bridge, har du sandsynligvis den bedste udsigt fra:

Pier 17 og South Street Seaport
Batteripark
DUMBO
Brooklyn Bridge Park
Brooklyn Heights

Bemærk at sikkerheden er stor omkring afvikling af showet. Hvis du planlægger at benytte én af ovenstående offentlige områder, skal du forvente, at rygsække typisk er tilladt med vil blive tjekket. Medbringer du klapstole, tæpper og parasoller ikke er det ofte ikke tilladt.

Ang. offentlig transport: Bemærk at offentlig transport efter showet afslutning, er massiv. Forvent derfor ekstra ventetid på taxi, metro og bus.